Имате връзка с мъж от скоро или пък от по-дълго

...
 
 
Имате връзка с мъж от скоро или пък от по-дълго
Коментари Харесай

Четири прости стъпки към по-щастлива връзка. Препоръчано от психолог

 

 

Имате връзка с мъж от скоро или пък от по-дълго време. Имате доста хубави връзки, в леглото всичко в прелестно. Но идва моментът, в който стартирате да се питате по какъв начин можете да удължите това прелестно положение, когато всяка среща е като празник. Обикновено в нас стартира да приказва гласът на опита, а той ви споделя, че възприятията последователно избледняват.  И вие се питате: Какво може да се направи, тъй че връзката да не стане рутинна, а сексът да стане по-дълбок и по-чувствен?

Всички желаеме да запазим яркостта на възприятията в една връзка. Но малко хора съумяват. Основната неточност, колкото и парадоксално да наподобява, се крие в самото предпочитание да се избави, да се резервира хубостта, която е сега, споделя психологът Ана Луканова и добавя:

„ Чувствата се трансформират, първо би трябвало да приемете този елементарен факт. С времето те ще се трансформират в други. Понякога, откакто първите пристрастености утихнат, се оказва, че да живеем един с различен е мъчно и даже неприятно. Някои двойки, чувствайки нещо сходно, се пробват да запазят съюза, тъй като имат вяра, че е вярно да се „ бориш за връзката “, имат материална полза или имат деца и им е ужасно да стартират нещо ново.

Моят съвет към вас: в случай че се чувствате доста разочаровани, не се карайте, не отлагайте раздялата, пожелайте си всичко най-хубаво и потърсете щастието другаде. Не всички връзки имат ярко начало и печален край. Някои усеща се трансформират към по-интимни и полово интензивни. Тоест с времето стават по-качествени, в сравнение с първоначално. “

 

Какво би трябвало да извършите с цел да имате по-успешна и шастлива връзка? Според Ана Луканова това са четири простички правила. Ето ги:

 

Радвайте се на това, което е в този момент.

Да живееш всеки момент от вашата връзка, без да планираш живота си за 10 години напред. Ако в този момент ти е добре, значи искаш да се видите и на следващия ден, в случай че и на следващия ден е добре, тогава искаш да го видиш още веднъж. Така ден след ден можете да живеете радостно целия си живот!

Важно е във всеки един миг да бъдете почтени със себе си: да не се насилвате да вършиме това, което не ви харесва, и да не ограничавате колегата си в неговите стремежи. Отделете време, с цел да свикнете да живеете дружно. Ако почувствате, че сте изтощени, че би трябвало да останете сами за известно време, направете го. Оставете си място за чувствена маневра.

Свежестта на възприятията е допустима единствено там, където има независимост на избор.

 

Говорете за обич.

Интимността би трябвало да бъде обичаната ви тематика за диалог. Говорете за това, което харесвате в леглото, обсъждайте еротични фотоси на други хора, гледайте филм с еротични нюанси, направете еротична фотосесия вкъщи, отидете дружно на полови тренировки, поръчайте играчка в съкровен магазин.

 

Не е наложително вашите диалози и игри да водят непосредствено до секс, значимо е да поддържате полово отношение един към различен.

 

Включете несексуален физически контакт в живота си.

На дамите постоянно им липсва тъкмо това наслаждение: разтривки с масла, сауни, енергийни практики и така нататък Горещи вани, парна йога, танци, колоездене или джогинг в парка, плуване в басейна са прелестни. Свържете се на телесно равнище, освен в леглото или когато обсъждате проблеми на работното място.

 

Малките спонтанни празници насищат връзката с страст.

Направете пътешестване до различен град за няколко дни, отидете на необикновена галерия, уредете домакински ден „ излежаване в леглото “ с шампанско, ягоди и филм и така нататък

Не правете проекти за далечното бъдеще, напълнете сегашното с усеща: говорете за секс, масажирайте си гърба и си правете празници.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР